En els set anys que es compleixen avui dels atemptats de l'11-M, el ministeri d'Interior ha resolt les 3.555 sol·licituds presentades pels ferits i familiars dels morts en la massacre i ha indemnitzat les víctimes amb un total de 314,3 milions d 'euros. Aquestes sol·licituds recullen els expedients tramitats a les famílies dels 192 morts: 191 en els atemptats en els trens i el GEO al qual va matar l'explosió amb la qual el 3 d'abril de 2004 es van suïcidar a Leganés set dels presumptes autors de la massacre. En un primer moment i en els mesos immediatament posteriors als atemptats, es van rebre 1.706 sol·licituds i es van concedir ajudes per un valor de 65,6 milions d'euros.

Després de la sentència de 2008 de l'Audiència Nacional que declarava la insolvència dels terroristes condemnats, es va obrir el termini per sol·licitar el pagament de les indemnitzacions fixades judicialment i que l'Estat abonés la diferència entre les quantitats fixades pels jutges i allò ja pagat.

Per altra banda, de les gairebé 2.000 persones que van resultar ferides en la massacre de fa set anys, una dona roman en coma i almenys altres tretze víctimes reben assistència mèdica a hospitals de Madrid, sense comptar aquelles que estan en tractament per síndrome posttraumàtic.

Com a curiositat, el president dels EUA, George Bush, va advertir a l'ambaixador d'Espanya a Washington, Javier Rupérez, a la tarda de 12 de març de 2004 que els autors dels atemptats perpetrats el dia anterior a Madrid podrien ser islamistes i no l'organització terrorista ETA, com defensava llavors el Govern d'Espanya.