El secretari general del PSPV-PSOE de Castelló i regidor, Pep Grau, va instar la Subdelegació del Govern a sol·licitar a l'Advocacia General de l'Estat la destitució de l'advocada de l'Estat de Castelló, Bárbara Aranda, per recórrer fora de termini la prescripció de quatre dels cinc delictes fiscals dels quals s'acusa el president de la Diputació, Carlos Fabra.

Els socialistes recorden en un comunicat que l'Audiència de Castelló "ha rebutjat el recurs de l'acusació pública que representa l'Estat contra la prescripció de quatre dels cinc fraus fiscals dels quals s'acusa el regidor i president de la Diputació de Castelló per haver-se presentat fora del termini".

"Els funcionaris públics han d'assumir la responsabilitat per les errades de la seva gestió", va apuntar Grau, qui va reclamar que es "depurin les responsabilitats pertinents" per l'actuació de l'advocada de l'Estat. Segons la seva opinió, la "falta de diligència" en el compliment de la seva tasca "impedirà que l'Advocacia d'Estat defensi l'enjudiciament de Fabra pels cinc delictes fiscals que se li imputen i pels quals va defraudar a Hisenda 900.000 euros".