Madrid ha recordat durant aquest 11 de març l'atemptat que va trasbalsar la societat espanyol fa exactament set anys. La presidenta de l'Associació 11-M Afectats del Terrorisme, Pilar Manjón, ha lamentat la falta de tacte de l'Ajuntament de Madrid i fins i tot ha denunciat el "menyspreu" per part de l'equip d'Alberto Ruiz Gallardón. Ajuntament i Comunitat han celebrat un acte paral•lel al de Manjón i sense la seva presència a la Puerta del Sol en què el silenci i la tristesa han estat els protagonistes. A l'estació del Pozo del Tio Raimundo s'ha inaugurat un monument per recordar les víctimes.

A les nou del matí el govern de la Comunitat de Madrid ha iniciat l'acte de record a les víctimes dels atemptats en aquest setè aniversari. Un homenatge a les 191 persones que van morir als trens i al GEO que va morir al suïcidi de Leganés, als ferits i els que van participar als rescats, tot sota la melodia del 'Rèquiem de Mozart'. A l'acte han estat presents la presidenta, Esperanza Aguirre, l'alcalde, Alberto Ruiz-Gallardón i el president del PP, Mariano Rajoy. També han participat tots els portaveus parlamentaris de l'Assemblea de Madrid. Per acabar, en el mes rigorós silenci, s'ha col·locat una corona de llorer en la placa que recorda l'atemptat.

Paral·lelament la president de l'Associació 11-M Afectats del Terrorisme, Pilar Manjón, ha celebrat un altre acte d'homenatge envoltada dels sindicats, CCOO i UGT i la Unió d'actors. Manjón ha declinat assistir a l´acte celebrat per la Comunitat.