Dos joves van morir per intoxicació de gas quan intentaven reparar un escapament que s'havia produït en una canonada a València. El succés es va produir cap a les tres de la tarda, quan els dos operaris, que havien realitzat una rasa de dos metres de profunditat per intentar reparar la fuita de gas, van resultar intoxicats. Fins al lloc es van traslladar membres de la Policia Local i Bombers, així com dues ambulàncies del SAMU, que van intentar reanimar-los, encara que no van poder fer res per salvar la seva vida.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Miquel Domínguez, que es va desplaçar fins al lloc del succés, va informar que van ser els treballadors d'un taller proper els qui van donar la veu d'alarma en veure que els dos operaris tardaven a sortir de la rasa, d'uns 2 metres de profunditat.

Preguntat sobre si Gas Natural havia tallat el subministrament abans que els dos operaris procedissin a realitzar la reparació, Domínguez va assegurar desconèixer aquesta dada, encara que va precisar que els dos empleats treballaven per a una empresa subcontractada per la companyia gasista.