Els participants en les concentracions del Moviment 15-M van començar a diversificar les seves accions de protesta i a portar-les a llocs diferents de les places de les diverses ciutats espanyoles en les quals es troben acampats des de fa una setmana. Així, un grup d'"indignats" mobilitzats en suport a la iniciativa Democracia Real Ya va accedir a les dependències de la seu de la televisió autonòmica 7 Regió de Múrcia, on van llegir un manifest reivindicant "el dret a una lliure informació, a una programació cultural de major nivell i, en definitiva, a utilitzar una televisió pública per donar una informació pública de veritat". Un dels membres del grup va explicar que es van retirar de la seu pel seu propi peu amb les mans enlaire cridant "no som violents", i que el grup es va dispersar en vehicles en el moment en què arribava la Guàrdia Civil.

Paral·lelament, una trentena d'integrants dels col·lectius AcampadaTarragona i Democracia Real Ya van irrompre al migdia a la seu de la delegació d'Hisenda de Tarragona, situada a la Rambla Nova de la ciutat. Els membres d'aquests col·lectius van accedir a la delegació d'Hisenda davant la mirada incrèdula de treballadors, usuaris i guàrdies de seguretat, que en cap moment van intentar impedir l'acció dels joves. En un marcat to festiu i sense causar cap tipus d'incident, els "indignats" van llançar consignes en contra del sistema polític i econòmic, i fins i tot un cantaor flamenc va acompanyar el grup entonant lletres escrites per a l'ocasió.

Per altra banda, una assemblea general dels "indignats" acampats a la Puerta del Sol de Madrid va acordar retirar els cartells i pancartes dels petits comerços de la zona i els carrers veïns però no dels aparadors pertanyents a les grans empreses.

Després de sotmetre aquesta proposta a debat, els assistents a l'assemblea van decidir d'aquesta forma rebutjar la petició feta per la Confederació de Comerç Especialitzat de la Comunitat de Madrid (Cocem) perquè els acampats retiressin tots els cartells, que segons diversos estudis estan contribuint, entre d'altres coses, a reduir el seu volum de vendes. La delegada de Govern a Madrid, María Dolores Carrión, es va mostrar "comprensiva" davant les nombroses queixes dels comerciants de l'entorn de la Puerta del Sol, i va afirmar "haver pres bona nota" de la seva problemàtica.

Finalment, els acampats a la Puerta del Sol ja porten recollides unes 200.000 signatures des que es van instal·lar fa més d'una setmana a l'emblemàtica plaça madrilenya. L'objectiu d'aquestes firmes és recollir suport simbòlic al campament sense tenir encara cap ambició legislativa. Aquest document aclareix que el moviment Toma la Plaza no representa cap partit ni associació, però sí "una vocació de canvi". "Volem demostrar que la societat no s'ha adormit", afegeix.