Una dona de 42 anys va morir en un xalet del municipi madrileny de Móstoles després de ser apunyalada per la seva exparella, també de 42 anys, que va resultar ferit. Els fets es van produir poc abans de dos quarts de tres de la tarda quan la sala del 091 de Móstoles va rebre una trucada indicant que s'estava produint una discussió a l'interior d'un xalet.

Fins al lloc dels fets van acudir agents de la Policia Local, de la Policia Nacional i una UVI mòbil del Servei d'Urgència Mèdica de Madrid (Summa), que van trobar, sobre un gran bassal de sang, una dona en aturada cardiorespiratòria i amb diverses ferides per arma blanca al tòrax, braços i cames.

Els sanitaris del Summa van intentar sense èxit reanimar la víctima durant mitja hora, per després confirmar la seva mort. A l'habitatge hi havia també l'agressor i exparella de la víctima, que presentava diverses ferides i va ser traslladat per la Policia Local de Móstoles a l'hospital d'aquesta localitat.

Segons va informar la policia, no existien denúncies prèvies de maltractaments ni hi havia ordre d'allunyament. De la investigació del cas s'han fet càrrec el Grup VI d'Homicidis i la Policia Científica.

Es tracta de la vint-i-cinquena dona assassinada per violència domèstica a Espanya.