01 de juny de 2011
01.06.2011
Alerta taronja activada

Tanquen el port de Maó a causa del fort vent que bufa a Menorca

La naviliera Baleària ha cancel·lat els trajectes entre Catalunya i les Illes Balears a causa del temporal

01.06.2011 | 12:25

L'Autoritat Portuària de Balears (APB) ha informat aquest dimecres que a les 05.50h del matí s'ha tancat el port de Maó a causa del fort vent que hi bufa. En conseqüència, el creuer 'Adonia' que hi havia d'atracar a les 8h, ha cancel·lat aquesta escala. Els altres ports de les Balears romanen a hores d'ara oberts.

La direcció general d'emergències ha activat per aquest dimecres l'alerta taronja a Menorca i l'alerta groga a Mallorca per fenòmens costaners. La naviliera Baleària, per part seva, ha cancel·lat els trajectes entre Alcúdia, Ciutadella i Barcelona, i els trajectes entre Dènia, Formentera i Eivissa.

Baleària ha cancel·lat el trajecte de les 9h entre Alcúdia i Ciutadella, i el trajecte de la mateixa hora entre Alcúdia i Barcelona. Tampoc sortirà el vaixell de les 11h que ha d'unir Ciutadella amb Barcelona. Pel que fa als trajectes de la tarda, la naviliera ha cancel·lat els trajectes de les 17h entre Barcelona i Ciutadella, i el de Barcelona i Alcúdia. Tampoc sortirà el vaixell a les 22h que ha d'unir Ciutadella amb Alcúdia. Aquests trajectes els havia de fer el buc 'Jaume I'.

Pel que fa als trajectes del 'Ramon Llull' també han estat cancel·lats. Es tracta de la sortida de les 9h del vaixell des de Dènia cap a Formentera i Eivissa. Tampoc sortirà el vaixell de les 12h de Formentera cap a Eivissa. El trajecte de les 17h entre Eivissa i Formentera, el de les 18h entre Formentera i Eivssa també s'han cancel·lat. La connexió de les 20h entre Dènia, Formentera i Eivissa, i la de les 21h entre Formentera i Dènia també han estat anul·lades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema