La companyia aèria Spanair ha subratllat en un comunicat que la imputació de tres dels seus directius "no suposa la seva culpabilitat" i que manté "plena confiança en la capacitat professional de tots els seus empleats".

Spanair ha respost així en un comunicat a la imputació de tres directius de la companyia per part del jutge que investiga l'accident ocorregut a l'agost del 2008 a l'aeroport de Barajas (Madrid), tal com havia sol·licitat el mes passat l'Associació d'Afectats del Vol d'Spanair JK5022.

L'aerolínia també ha remarcat que no es pronunciarà públicament, com ha fet fins ara, per "respecte a la investigació, el procés i la justícia". A més, reitera el seu suport i col·laboració en la investigació fins que s'aclareixin els fets en què van morir 154 persones.

Per a Spanair, les imputacions s'emmarquen en un procés que es troba en fase d'instrucció i "encara no hi ha conclusions definitives".

Els tres nous imputats per 154 delictes d'homicidi imprudent i divuit de lesions imprudents -els ferits- s'uneixen als dos tècnics d´Spanair que estaven imputats fins ara: el mecànic Felipe G.R. i el cap de manteniment a Barajas, Jesús T.A.