Un home ha ferit la passada nit a les rodalies de Dénia (Alacant) la seva exparella després de matar a trets al jove que l'acompanyava, han informat fonts de la investigació.

El succés ha tingut lloc cap a la mitjanit a la urbanització La Alhambra, al nucli urbà de la Pedrera, pertanyent a la localitat alacantina de Denia, quan l'agressor, d'uns 30 anys i nacionalitat francesa, es dirigia al domicili de la seva exparella.

Allà, amb una arma de foc que podria ser un subfusell, ha efectuat diversos trets contra l'home, també d'uns 30 anys, que acompanyava a la seva exdona, a qui li va causar la mort.

A continuació l'agressor ha mantingut una forta discussió amb la seva exparella, l´ha agredit amb una arma blanca provocant-li talls greus en una mà i la ha colpejat al cap, causant-li un traumatisme cranioencefàlic.

La dona ha estat ingressada a l'hospital de la Marina Alta de Dénia amb pronòstic de ferida greu funcional en una mà i traumatisme cranioencefàlic, segons fonts sanitàries.

Després d'aquests fets l'agressor ha estat conduït en primera instància als calabossos de la Policia Local i aquest matí es troba prestant declaració en dependències de la Policia Nacional, que s'ha fet càrrec de les diligències.