Els acampats a la Puerta del Sol han dut a terme un acte de protesta contra les reformes laborals que ha congregat desenes de persones que han tallat al trànsit la plaça de Canalejas i la carrera de San Jerónimo, on es troba ubicat el Congrés dels Diputats.

Centenars de persones s'han congregat des de les sis de la tarda al centre de la capital per dur a terme una marxa en contra de la reforma laboral que pretén aprovar el govern central.

Després d'una pancarta principal amb el lema 'Penso, després resisteixo. www.tomalaplaza.net 'i una altra de capçalera en la qual es podia llegir 'Reforma laboral per als polítics', centenars de persones ocupaven la calçada de la plaça de Canalejas i part de la carrera de San Jerónimo en direcció al Congrés dels Diputats.

Els 'indignats' marxen cap a la seu de la Cambra Baixa amb crits de 'Violència és no arribar a final de mes', 'Reforma laboral, parada patronal', 'No falten diners, sobren lladres' i portant pancartes contra la negociació i amb lemes com' Llei propatrón, explotador no','Retallades als rics primer','Negociació imposició´ o ´Es lloga esclau'.

Onze furgons dels antiavalots de la Policia Nacional esperaven en una cantonada del Congrés dels Diputats de manera preventiva per si fos necessària la seva intervenció.