Almenys dinou persones van resultar ferides, vuit de les quals policies, i sis més vinculades amb el moviment 15-M van ser detingudes com a conseqüència dels incidents registrats als voltants de les Corts Valencianes. Aquests disturbis van tenir lloc al migdia coincidint amb la sessió constitutiva de la vuitena legislatura del Parlament valencià i en una jornada en la qual els indignats d'algunes ciutats, com Vitòria, van donar per conclosa l'acampada, encara que van anunciar que continuaran les protestes.

La càrrega policial de València es va registrar després que un agent s'acostés al lloc en el qual es trobaven els indignats, als voltants de les Corts, per denunciar una dona que l'havia insultat i alguns dels presents intentessin impedir-ho. Aquest fet va donar lloc a una intervenció policial en la qual alguns dels activistes van ser colpejats i reduïts pels agents, que també van rebre cops de puny i van patir el llançament d'objectes per part dels manifestants.

La Delegació del Govern va apuntar a "elements radicals i antisistema" com a principals instigadors dels incidents, tot assenyalant que "en cap moment" es va produir cap càrrega policial. Així, va aclarir que es va tractar d'"una resposta puntual dels agents per repel·lir l'agressió prèvia per part d'un grup d'antisistema que ha llançat objectes contundents als policies".

Com a conseqüència dels incidents, onze dels seguidors del moviment 15-M van resultar ferits de diversa consideració, entre ells una dona de 55 anys que va ser traslladada a l'Hospital Clínic amb contusions a la cara i al cap. Entre els policies, també hi va haver vuit ferits lleus, un dels quals per l'impacte d'unes tisores a la cara.

A Madrid, epicentre de la protesta, els indignats es van solidaritzar amb els seus companys de València i van tornar a la nit al Congrés per demanar l'alliberament dels arrestats i que es retirin els càrrecs que se'ls imputen. A l'hora de tancar aquesta edició, la Policia mantenia acordonats els voltants de la cambra amb un fort dispositiu integrat per una vintena de furgons de les Unitats d'Intervenció Policial (UIP).

La diputada d'ICV Núria Buenaventura i el portaveu d'IU, Gaspar Llamazares, van sol·licitar la compareixença al Congrés del vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, per explicar l'actuació de la Policia en els incidents ocorreguts als voltants de les Corts valencianes. En aquest sentit, el responsable de Comunicació del PP, Esteban González Pons, va assegurar que si Rubalcaba no fos el candidat del PSOE en les properes generals, resoldria les concentracions dels indignats del 15-M amb "mà esquerra".

En un altre ordre de coses, els comerciants de la madrilenya Puerta del Sol i voltants reclamaran al ministeri d'Interior les pèrdues que els ha ocasionat l'acampada del Moviment 15-M, que han estimat en uns 30 milions d'euros.