Els activistes del Moviment 15-M a Madrid han conclòs, passades les 2.00 hores d'aquesta matinada, la seguda davant del Congrés dels Diputats, on han exigit el sobreseïment de tots els càrrecs contra els detinguts a València, Barcelona, Madrid i Santiago de Compostela.

Diversos centenars de persones han estat durant més de tres hores al carrer Cedaceros, propera al Congrés, vigilats per la Policia Nacional i on han corejat consignes de suport als seus companys detinguts.

"No estem totes, falten les preses"-en referència a les persones detingudes ahir dijous a València-, ha estat un dels lemes més corejats, encara que els "indignats" també han recordat als detinguts a Madrid, Barcelona i Santiago de Compostel .

"Estem preparant accions per anar al Consell General del Poder Judicial per demanar el sobreseïment per als més de 30 detinguts a tot l´Estat", ha explicat una de les activistes del Moviment 15-M.

La concentració ha transcorregut sense incidents, tot i que a la mitjanit, un grup d´"indignats" ha interromput per uns minuts el trànsit al carrer Cedaceros.

Després d'aquest incident, els activistes han estat asseguts fins passades les 2.00 hores, quan una majoria d'ells han emprès camí a la Puerta del Sol

Al carrer Cedaceros roman un petit grup de persones, que han manifestat la seva intenció de passar la resta de la nit davant del Congrés dels Diputats.