Un vol d'Iberia, que cobria el trajecte Madrid-Munic, va haver de tornar ahir a la nit a l'aeroport de Barajas a causa dels incidents que va protagonitzar a bord un viatger que, segons sembla, va patir un brot psicòtic i va començar a despullar-se i a agredir la tripulació.

Segons han informat fonts d'Iberia, el vol 3512 va sortir de Barajas a les 21.15 hores amb 110 passatgers a bord i va haver d'aterrar de nou a Madrid a les 22.30 per evacuar el passatger.

Les fonts han detallat que el viatger va començar a despullar-se a bord i, quan la tripulació li va recriminar la seva actuació, va començar a agredir els treballadors de la companyia aèria.

Per la seva banda, fonts aeroportuàries van comentar a Efe que aquest viatger, de nacionalitat alemanya i 27 anys, es va tancar al servei de l'aeronau, d'on li van haver de treure els agents de la Guàrdia Civil que van ser cridats per Iberia a l'arribada del vol.

Les fonts aeroportuàries han indicat que l'home va quedar en llibertat.

Quan va tornar a Barajas, Iberia va desembarcar tot l'avió mentre gestionava amb les autoritats de l'aeroport de Munic una ampliació del seu horari, ja que les instal·lacions tanquen a la nit, per poder aterrar.

Els viatgers d'aquest accidentat vol a Munic van tornar a agafar un vol cap al seu destí des de Barajas a les 23.50 hores.