La policia ha desallotjat, amb efectius antiavalots, un grup de indignats que s'han concentrat aquest dissabte davant l'Ajuntament de Madrid, mentre l'alcalde Alberto Ruiz-Gallardón (PP) ha estat reelegit al càrrec.

Els agents han desallotjat la part del carrer on hi ha el garatge de l'Ajuntament de Madrid davant la imminent sortida dels polítics que han participat en la constitució de la nova corporació.

L'actuació policial, amb efectius antiavalots, ha suposat alguns forcejaments i empentes amb les persones que estaven assegudes a la sortida del garatge, segons ha constatat Efe.

Diversos centenars de persones de totes les edats han estat disseminades al carrer Sagrament, situada al costat del consistori madrileny.

Els concentrats han cridat contra els polítics mentre creixia la tensió a la zona.

La Policia ha pres algunes cassoles que portaven els concentrats i que prèviament havien fet sonar com a manifestació de protesta.

Els "indignats" han respòs aixecant les mans, mostrant les palmes i amb el crit "aquestes són les nostres armes".

Després de la constitució del nou consistori madrileny, en què Alberto Ruiz-Gallardón ha estat reelegit alcalde, els regidors i convidats han abandonat l´ajuntament.