Almenys 21 presumptes membres del grup terrorista Al-Qaeda i deu soldats iemenites van morir entre ahir i devendres en enfrontaments a la ciutat meridional de Zinyibar i a la localitat de Louder, segons van informar fonts militars i ministerials.

Segons un comunicat del Ministeri de Defensa, deu militars van morir ahir en uns enfrontaments a Zinyibar, capital de la província d'Abyan, quan homes armats van intentar assaltar el campament d'una brigada mecanitzada de l'Exèrcit a Zinyibar.

Els xocs van començar a primeres hores del matí i es van prolongar durant diverses hores, segons la nota oficial, que informa sobre un gran nombre de baixes entre les files de la xarxa terrorista, encara que sense oferir xifres.

L'Exèrcit "va infligir als elements terroristes de l'entramat d'Al-Qaeda un gran nombre de baixes en diversos enfrontaments violents", segons el comunicat.

Fonts militars havien assegurat que 18 homes armats van morir a Zinyibar, capital de la província d'Abyan, mentre que altres tres homes armats van perdre la vida en un xoc amb soldats iemenites a la ciutat de Louder.