12 de juny de 2011
12.06.2011

La "vídua negra espanyola" va matar a trets a Àustria l'exmarit i l'ex-xicot

Estíbaliz Karrantza explica que va esquarterar els cossos amb una serra elèctrica i els va amagar

12.06.2011 | 02:00

La ciutadana espanyola arrestada divendres a Itàlia com a sospitosa d'haver assassinat el seu exmarit i el seu ex-xicot a Àustria, va explicar que el primer crim el va cometre el 2008 i el segon el 2010, i que en els dos casos va esquarterar els cossos amb una serra elèctrica abans d'ocultar-los al soterrani.
L'agència austríaca APA citava fonts de la Policia d'Udine (nord d'Itàlia), on l'espanyola Estíbaliz Karrantza va ser arrestada després de tres dies en recerca i captura, per explicar el modus operandi de la presumpta assassina.
El primer crim s'hauria comès el 2008 i la víctima va ser el seu exespòs alemany. L'espanyola li va disparar per l'esquena mentre estava assegut d'esquena a ella davant de l'ordinador.
Un conegut de la dona va explicar que l'home havia invertit 100.000 euros en l'obertura de la gelateria que l'espanyola regenta a Viena, en el soterrani de la qual van aparèixer els cossos.
"Després de divorciar-se, l'alemany li va demanar els diners invertits. Ella va explicar que li havia donat 10.000 euros i que l'home se n'havia anat de viatge a l'Índia", va recordar aquesta font sota condició de l'anonimat.
El segon assassinat, segons el testimoni de la detinguda Estíbaliz Karrantza a la Policia, es va produir el novembre de l'any passat. Aquesta vegada la víctima va ser el seu ex-xicot austríac.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema