Indignats de la recent desmantellada acampada de la Puerta del Sol van comunicar la desaparició de Laura del Cura Bilbao, una jove integrant d'aquest moviment. La desapareguda té 18 anys, i l'última vegada que la van veure anava acompanyada per un noi, que respon el nom de José Malaquita, natural de Màlaga, de 32 anys, morè i que feia set mesos que era a Madrid. De moment, els familiars no han interposat denúncia davant la Policia Nacional. Els seus amics han creat una pàgina de Facebook per buscar-la o rebre pistes sobre la seva desaparició i han imprès desenes de cartells, que han penjat per Madrid.

Per altra banda, un home de 34 anys que ha estat diversos dies acampat a la Puerta del Sol ha guanyat 1.348.910 euros en un sorteig de La Primitiva. El premiat era abonat de la Peña de la Primitiva de Serviapuestas des de l'any 2007, però fa dos mesos va cancel·lar l'abonament per problemes econòmics i el va tornar a activar dijous passat. El sorteig va ser dissabte, però el jove no va assabentar-se de la seva bona sort fins ahir, perquè havia estat tot el cap de setmana fora de casa seva, ja que havia participat en l'acampada.

Disset tones de residus

El campament s'ha aixecat i ha deixat 28 dies d'indignació, un punt per recollir propostes, 17 tones de residus i l'aplaudiment dels comerciants de la zona, que havien denunciat de manera reiterada que estaven patint pèrdues milionàries a conseqüència de l'ocupació. La Puerta del Sol recupera així la normalitat gairebé un mes més tard que fos erigida bastió del 15-M i testimoni principal de la transformació d'un moviment que va néixer sota la bandera de la pluralitat ideològica.