Uns 4.600 milions d'euros dels fons dels Estats Units destinats a la reconstrucció de l'Iraq després de la invasió de 2003 s'han perdut i probablement han estat robats, va informar el diari Los Angeles Times. El rotatiu, que cita com a font de la seva informació els auditors que han revisat els comptes, indica que aquesta suma "era part de la remesa de gairebé 8.350 milions d'euros en efectiu que el president George W. Bush va autoritzar el 2003 i 2004".

Segons el diari, "per primera vegada els auditors federals indiquen que part o tots aquests diners perduts poden haver estat robats i que la seva desaparició no s'explica simplement per errors de comptabilitat o assignació equivocada".

Per altra banda, almenys cinc policies van morir i altres 23 persones van resultar ferides per l'explosió d'un cotxe-bomba conduït per un suïcida prop d'una comissaria a la ciutat del sud de Bàssora. El kamikaze va detonar el cotxe-bomba que conduïa a l'entrada de la comissaria a la zona d'Al Ashar, que es troba al centre de Bàssora.