Un home de 30 anys va ser detingut per la Policia acusat de matar durant la matinada d'ahir una jove sueca de 19 anys i de causar ferides a una altra de la mateixa edat i nacionalitat que s'allotjaven en un hostal de la localitat malaguenya de Fuengirola amb motiu de la celebració del final de curs.

El succés es va produir cap a dos quarts de quatre de la matinada a l'Hostal El Cid quan l'homicida va accedir a una habitació del cinquè pis amb la intenció d'agredir sexualment les joves, i es va produir un forcejament. L'individu li va causar greus lesions amb un ganivet de cuina a una jove, entre elles un tall al coll, que li van causar la mort. A més, una altra jove de 19 anys va patir diversos talls a les mans i el coll i va sortir fugint de l'habitació en demanda d'auxili.

El director i propietari de l'hostal, Carlos Lombardi, va explicar que el detingut s'allotjava a la planta inferior a la de les joves i que s'havia registrat per passar només una nit, mentre que les víctimes portaven diversos dies i també van estar-hi allotjades l'any passat.

Les joves van tornar divendres a la nit a l'hostal cap a les dues de la matinada, i una mica més tard ho va fer l'agressor, amb el qual pel que sembla les víctimes havien ?coin?cidit prèviament en una discoteca de la localitat. La porta de l'habitació de les joves no estava forçada, fet pel qual es creu que les noies podrien haver-la obert, segons Lombardi.

L'agressor, que presentava diversos tall a les mans, va ser reduït pel recepcionista de l'hostal amb l'ajuda d'un agent del Cos Nacional de Policia en pràctiques que també pernoctava a l'establiment.

La jove ferida va ser traslladada a l'Hospital Costa del Sol de Marbella, on va ser assistida i posteriorment donada d'alta, i el detingut va ser conduït a dependències policials. Els agents van comprovar que en una habitació de la planta cinquena de l'hostal hi havia el cos sense vida d'una jove, que va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense.