Les forces de seguretat pakistaneses van detenir una nena de vuit anys que portava una armilla amb explosius en un control de la zona tribal nord-occidental de Dir, fronterera amb l'Afganistan. La nena va assegurar en ser interrogada que havia estat segrestada dies enrere a la ciutat de Peshawar (nord-oest). La menor va dir que els segrestadors li van injectar sedants abans de portar-la a la localitat de Balambat, on finalment va ser detinguda.

D'acord amb aquesta versió, els segrestadors -identificats com insurgents per les autoritats- van deixar anar la nena als voltants del control policial, però van fugir després d'adonar-se que els agents sospitaven de la menor. La petita va precisar que va ser raptada per dues dones i un home, que li van dir que l'usarien per cometre un atemptat suïcida.

Aquesta no és la primera vegada que es té constància de l'ús de menors, fins i tot de curta edat, per perpetrar accions suïcides al Pakistan. Un dels casos més recents va ser l'atemptat ocorregut el febrer passat en un centre de reclutament militar de la localitat nord-occidental de Mardan, on van morir 31 cadets en immolar-se un menor de 13 anys.

Per altra banda, almenys sis insurgents van morir víctimes d'un atac amb míssils d'avions espies nord-americans en una zona tribal fronterera amb l'Afganistan. Dos míssils van impactar contra un centre de formació insurgent i un vehicle a la zona de Kharh Dand, al nord-oest.

Finalment, na persona va morir i altres set van resultar ferides per l'explosió d'un cotxe bomba a la ciutat sud-occidental pakistanesa de Quetta. El vehicle es trobava aparcat davant d'una facultat universitària de dones de la capital de la província de Balutxistan.