Un institut de La Línia de la Concepción (Cadis) ha expulsat cautelarment del centre dos alumnes de 13 anys que suposadament van agredir un company amb discapacitat, va explicar el conseller d'Educació, Francisco Álvarez de la Chica, per a qui el centre ha actuat d'"una forma impecable". Els fets van ocórrer fora del centre, encara que, en ser els tres alumnes del mateix, s'ha posat en marxa el Decret de Convivència i "té la mateixa transcendència que si hagués estat a dins", segons el conseller.

Per això, l'institut Antonio Machado de La Línea "ha activat els procediments que estan reglats i ha actuat molt correctament en relació amb les decisions que ha pres", va indicar.

El menor agredit va rebre puntades de peu i cops de puny, va ser ruixat amb dissolvent i va haver de ser assistit per personal sanitari, encara que les seves lesions no són greus, mentre que els dos menors que suposadament el van agredir han estat suspesos d'assistència a les classes, encara que sí han d'acudir als exàmens. Per al conseller, "aquest tipus de conductes cal aïllar-les, i s'han pres mesures de protecció per al menor agredit".