Un grup d'uns 200 'indignats', que han passat la nit als voltants del Congrés, ha decidit aixecar la seva protesta i dirigir-se als jutjats de la Plaça de Castilla.

Els manifestants, la majoria d'ells joves, han començat a recollir sobre dos quarts del matí el seu improvisat campament, amb mantes i estores que els aïllaven del sòl, mentre que un cotxe particular s'ha acostat per repartir cafè.

La Policia Nacional manté les barreres de vehicles instal·lades des de la nit per impedir que els joves arribin a la seu del Congrés en la Carrera de Sant Jeroni a la celebració de la sessió de control del Govern a la qual assistirà el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero .

El control d'accés al carrer del Congrés és molt estricte i des de la Plaça de Neptuno la policia impedeix l'accés a la zona llevat que es justifiqui que s'ha de passar.

El cordó policial es troba instal·lat a l'inici de la Carrera de Sant Jerónimo, de manera que els manifestants es troben a la cantonada del Hotel Palace i a l'entrada de l'aparcament de les Cortes, el que impedeix el pas dels vehicles que han de donar una volta i entren per un altre accés, passant per davant dels manifestants, que xiulen quan pensen que a l'interior del cotxe viatja algun diputat.

Els "indignats" han instal·lat una pancarta de banda a banda del carrer en què es llegeix la paraula "respecte" i en to festiu llancen consignes com el ja reiterat "que no, que no, que no ens representen", "fora , fora "," aquesta crisi no la paguem ", o" diputat el que no pot ".