El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, té un patrimoni de 13.551 euros, repartits en dos comptes corrents (un de compartit), un vehicle i un pla de pensions, a més de la meitat d'un habitatge amb un valor cadastral d'una mica més de 111.000 euros. I no té cap deute. Malgrat que aquestes xifres semblen ridícules si es té en compte que es tracta del president d'un govern autonòmic, així consta en la declaració de béns i activitats remesa per Camps a les Corts Valencianes, igual que la resta de diputats autonòmics.

Francisco Camps declara que té la meitat d'un habitatge a València el valor cadastral és de 111.442 euros, un vehicle Saab 900 S matriculat el 1995 d'un valor aproximat de 1.300 euros i un Pla de pensions amb 8.239 euros.

A més, té un compte corrent amb 2.796 euros i la meitat d'un altre que comparteix, del qual li corresponen 1.215 euros, segons el document enviat a la Cambra.

En l'àmbit de les activitats, el president de la Generalitat Valenciana declara exercir aquest càrrec des del 26 de juny de 2007, i ser president de diverses fundacions, com la de Premis Rei Jaume I, Ciutat de les Arts i les Ciències, la Llum de les Imatges o Palau dels Arts, responsabilitats totes elles no remunerades.

Presideix també l'Alt Consell Consultiu, el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló i el Comitè Estratègic de Política Territorial de la Comunitat, i és membre del Comitè de les Regions, i vocal d'organismes com el Consorci Casa de la Mediterrània.

En la seva última declaració, coneguda el 23 de febrer de 2010, Francisco Camps deia posseir un compte corrent amb 905 euros i la meitat d'un altre compte corrent compartit (1.389 euros), així com un pla de pensions de 8.309 euros.

Aleshores, declarava el mateix habitatge (del qual és propietari de la meitat) i el mateix vehicle, encara que els valors d'ambdós eren de 110.339 i 1.500 euros, respectivament, i igual que ara, tampoc tenia cap deute.