Un home de 58 anys, la seva dona i un fill de tots dos, de 28 anys, van morir ahir en l'incendi del seu habitatge a Vélez-Málaga, en què també van resultar ferits una dona de 21 anys, dona d'un altre fill del matrimoni, i un nen de 2 anys, fill d'aquesta. En el moment de l'incendi, que podria haver estat provocat per un aparell elèctric, segons l'alcalde de Vélez-Málaga, no es trobava a l'habitatge l'altre fill del matrimoni perquè treballa com a vigilant nocturn al club nàutic de Torre del Mar, van informar veïns de la zona.

La vivenda afectada, al carrer Cuesta del Visillo del nucli de la població de Torre del Mar, té uns setanta metres quadrats de superfície, tres dormitoris, sala, cuina i bany, i l'incendi, l'origen del qual s'està investigant, va començar a la sala i es va propagar posteriorment a la resta de les habitacions.

En accedir a l'habitatge, els bombers van trobar en un dormitori una dona de 21 anys i el seu fill de 2 anys, ferits, els van traslladar a un balcó i des d'aquí els van rescatar amb un vehicle autoescala, va assenyalar el cap del Parc de Bombers de Vélez-Málaga, Manuel Titos. Per part seva, dos dels cadàvers van ser trobats en els altres dos dormitoris de l'habitatge, i el tercer es trobava en un passadís. Com a conseqüència de les flames van ser desallotjades setze famílies del barri.