El vicepresident veneçolà, Elías Jaua, ha criticat aquest diumenge a la dreta nacional i internacional per estar, ha dit, embogida inventant un supòsit empitjorament de la salut del president i ha afegit que hi ha Hugo Chávez "per estona".

"Camina la dreta nacional i internacional embogida, fregant-se les mans i fent goig de la salut del president, fins i tot parlant de la mort del president", ha denunciat Jaua en un acte oficial transmès per la televisió estatal.

"Saben que no poden guanyar-li unes eleccions al nostre comandant Hugo Chávez, per això sempre van a l'espera de qualsevol situació per intentar donar una urpada", ha subratllat Jaua.

El vicepresident ha indicat que "ja els temps de les urpades de les dretes a Veneçuela" van passar perquè, ha assenyalat, "aquí hi ha un poble amb una consciència blindada i amb un coratge per defensar la seva revolució, per defensar el mandat del president Hugo Chávez i la sobirania i la independència nacional ".

El president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha tornat a recórrer aquest diumenge a Twitter per comentar la visita de la seva família i felicitar els ministres per l'activitat política que han desenvolupat el dissabte, després que es deslliguessin els rumors sobre un suposat empitjorament del seu estat de salut.