Migdia d'ahir, a mig dia just de l'inici de la campanya electoral del #20N. A Internet, el Twitter, la xarxa social posem que més immediata, la de les frases de 140 caràcters, la dels temes del dia (trending topics per als puristes 2.0), bull, com sempre. Entre els top ten de les polèmiques estrella a l'Espanya cridada a les urnes, dues de ben tontes al capdamunt de tot: #QuienFueTuPadrinoEnTwitter, on els piuladors expliquen com van entrar en aquest frenesí virtual, i #SILLAZOENLACARA, on milers de joves es declaren indignats amb una tal Mariah Yeater, que va dient pel món que espera un fill de l'astre canadenc adolescent Justin Bieber.

Aliens a tot això, els candidats gironins, al Twitter, també van a la seva: "La millor candidatura en marxa! Girona lluita, la generació Lluch", arengava el candidat del PSC @alexsaez. Des d'una cantonada més a la dreta del ring, @jordixucla, de CiU, feia malabarismes la nit abans per colpejar el rival, tot parafrasejant en castellà Diego López Garrido, secretari d'Estat per a la UE: "Que bo això de López Garrido (PSOE) sobre Grècia: 'Referéndum son para reformas constitucionales'. Ben bé com han fet ells i el PP", deia. La @TeresaJorda, d'ERC-RCat-SI, en un tuit també nocturn clamava que a Girona "ja hem tallat amb Espanya, 10.000 postals cap a Madrid", no sabem si de la catedral o de Lloret de Mar. D'en Marc Vidal només en teníem alguna notícia escadussera via @ICVComarquesgi i l'@EnricMillo, del PP, reclamava que TV3 i Catalunya Ràdio emetin el debat Rubalcaba-Rajoy.

Parlant de debats, "#LaGenteDeLaCalle ve el #DebateDeMierda entre Rajoy y Rubalcaba y piensa que no existen más opciones. Eso es muy triste", es queixava en PIPOTW, pseudònim del piulador Arturo García Martín. Per cert, aquesta conya de #LaGenteDeLaCalle era el segon trending topic del matí. #alguhohaviadedir.