El president electe de França, François Hollande, posseeix un patrimoni d'1,17 milions d'euros, essencialment lligat a propietats immobiliàries, segons la seva declaració publicada al Butlletí Oficial de l'Estat, tal com l'obliga la llei. El futur cap de l'Estat posseeix una casa a Mougins (sud-est) valorada en 800.000 euros i dos apartaments a Canes, de 230.000 i 140.000 euros cadascun, on viuen el seu pare i el seu germà. A més, Hollande va declarar tenir béns mobles valorats en 15.000 euros, tres comptes corrents amb uns 8.000 euros en total i un contracte d'assegurança de vida d'uns 3.500 euros. El president electe, que des de la seva declaració de candidatura va dir que declararia la guerra a l'especulació financera, no posseeix valors borsaris.

Per altra banda, la cancellera alemanya, Angela Merkel, i Hollande es reuniran dimarts que ve a Berlín, en la seva primera trobada des de l'elecció del nou cap d'Estat gal. Així ho va confirmar Steffen Seibert, portaveu oficial de Merkel, qui va comentar que durant la reunió tractaran "especialment les relacions bilaterals i econòmiques, així com temes de política europea i internacional".

En aquest sentit, el president electe de França va explicar que ja comptava amb un deteriorament de les finances públiques per damunt del previst pel Govern sortint, fet que no impedirà que mantingui el seu compromís de reduir el dèficit al 3 per cent el 2013.

Finalment, el rei Joan Carles va telefonar a Hollande, a qui va felicitar per la victòria, i tots dos van expressar el seu interès per "mantenir i intensificar les bones relacions bilaterals".