El secretari general del Sindicat Unificat de Policia (SUP), José Manuel Sánchez Fornet, ha afirmat aquest divendres en declaracions a RAC1 que l'esborrany d'informe que va publicar El Mundo i que el seu sindicat farà públic a la una del migdia en roda de premsa no inclou data ni signatura, i no fa referència al president de la Generalitat, Artur Mas, ni a l'expresident Jordi Pujol, tot i que sí al pare del president i a un fill de l'expresident. Segons Sánchez Fornet el document té timbre i va aparèixer en una carpeta de documents anònims de la UDEF juntament amb altres documents algun dels què havien estat remesos al jutjat el 14 de novembre. El SUP l'enviarà aquest divendres al jutge. Sánchez Fornet va anunciar ahir que el SUP disposava de l'esborrany que va publicar El Mundo i que té intenció de fer-lo públic aquest divendres en una roda de premsa que tindrà lloc a la una del migdia a la seu del sindicat policial, al barri de Carabanchel de Madrid.

Segons el secretari del SUP el document ha arribat a les seves mans de part de policies "indignats per tanta corrupció no investigada" i "desconeix els motius" pels què el Ministeri de l'Interior no ha estat capaç de trobar-lo en la seva investigació interna ordenada pel ministre Jorge Fernández Díaz.

Ha explicat que es tracta d'un esborrany de 17 pàgines que li sembla que ha estat elaborat per "persones que coneixen de sobra aquesta investigació que s'està duent a terme a l'entorn del cas Millet".

Al document, ha afirmat, no hi apareixen els noms d'Artur Mas o de Jordi Pujol, però sí el del pare d'Artur Mas i d'un fill de Jordi Pujol i "es parla de suposat finançament il·legal de CiU".

Segons ha afirmat, conté "una sèrie de dades i de comptes en paradisos fiscals" i en la seva opinió "qualsevol jutge que tingui un informe com aquest hauria d'encarregar una investigació".

Amb tot, ha admès, el document no té data ni signatura, perquè "ve tapat el número del carnet professional" de qui el va redactar. Tampoc hi consta qui va ordenar que s'elaborés.

Segons Sánchez Fornet, els agents que li van fer arribar li van dir que s'havia fet "fa uns mesos" i que "estava en una carpeta amb altres documents pendents de la decisió corresponent del comandament, que havia de fer les consultes oportunes per veure si s'incorporava al sumari".