Una dona de 78 anys, veïna de Jacarilla, a Alacant, va morir ahir en ser agredida de manera violenta per un familiar, qui ja ha estat detingut, després que aquest últim es personés en l'habitatge per exigir-li diners, segons van informar fonts pròximes al cas. La dona va ser traslladada en estat greu fins a l'Hospital Comarcal d'Oriola i els facultatius que la van atendre no van poder mantenir les seves constants vitals donat el fort traumatisme cranioencefàlic que presentava. El presumpte agressor, un familiar "pròxim" a la dona, segons van apuntar les fonts sense aportar més detall, es va personar al voltant de les set del matí a l'habitatge d'aquesta veïna de Jacarilla, qui al costat del seu marit resideix a l'avinguda de la Cruz del citat municipi alacantí.

Tot apunta, segons van explicar les mateixes fonts, el detingut i el matrimoni d'avançada edat van iniciar una discussió per qüestions econòmiques durant la qual el primer va propinar un fort cop a la dona amb un objecte contundent. Després que el presumpte agressor sortís de l'habitatge, el marit va trucar als serveis d'emergències, que van desplaçar diversos membres dels serveis sanitaris i de la Guàrdia Civil.

Per la seva banda, agents de la Guàrdia Civil, després de recollir dades del que havia passat, van localitzar i detenir al presumpte agressor, que es trobava en un paratge del mateix municipi.