El president madrileny, Ignacio González, va revelar que el desembre va comprar l'àtic de Marbella on estiueja, després de saber-se que un jutjat d'Estepona (Màlaga) ha demanat informació fiscal sobre l'immoble, i va fer públiques les escriptures per sortir al pas de les acusacions de l'oposició.

González va donar a conèixer l'adquisició de l'immoble hores després de conèixer-se que el Jutjat d'Instrucció número 5 d'Estepona ha sol·licitat a l'Agència Tributària que li remeti tota la informació fiscal sobre l'entitat Coast Investor LLC, empresa que figurava com propietària de l'àtic on estiueja el president.

Aquesta decisió judicial s'emmarca en les diligències prèvies obertes el 25 d'octubre després de la denúncia interposada pel Sindicat Unificat de Policia (SUP) en relació amb aquest immoble.

El SUP ja va denunciar amb anterioritat possibles irregularitats en la compravenda de l'àtic llogat per González i la seva dona, i la Policia va obrir una investigació, però després la Fiscalia Anticorrupció la va arxivar per no veure indicis de delicte.

El president madrileny va detallar que la seva única relació amb el pis és que era fins ara el seu llogater, que tenia un contracte de lloguer i que el pagava "religiosament", i que si no l'havia comprat abans va ser perquè l'immoble no estava inscrit al Registre de la Propietat, tràmit que es va regularitzar a finals de 2012.

Les peticions de dimissió de González no es van fer esperar, i la primera va ser la del secretari general del PSM, Tomás Gómez, que va assegurar que el president madrileny ha mentit, fet pel qual "només li queda presentar de manera imminent la seva dimissió". També Izquierda Unida va demanar explicacions a González.