Almenys cinc policies egipcis van resultar ferits per les pedres que van llançar contra ells manifestants que van intentar destruir un mur erigit al centre del Caire. Desenes de manifestants van intentar enderrocar un dels murs erigits prop del Parlament i de la seu del Consell Ministres, al que els antiavalots van respondre amb gasos lacrimògens.

Paral·lelament, un incendi es va declarar a la prestigiosa Acadèmia de Ciències del Caire, als voltants de la plaça Tahrir, després de rebre l'impacte de còctels molotov en els enfrontaments que van tenir lloc entre manifestants i Policia. Efectius de la Defensa Civil van sufocar les flames a l'edifici, mentre milers de persones es manifestaven a la zona.

Per altra banda, joves egipcis han creat un grup anomenat Bloc Negre per "combatre la tirania feixista dels Germans Musulmans" i usaran la força per aconseguir el seu objectiu, segons van advertir en un vídeo penjat a YouTube. En la gravació, el grup assenyala que lluitarà contra "els Germans Musulmans i el seu braç armat" i demana al Ministeri d'Interior que no intervingui.

En un altre ordre de coses, la Fiscalia Superior de Fons Públics egípcia estudia una petició de l'empresari Husein Salem, proper a l'expresident Hosni Mubarak i detingut a Espanya, perquè resolgui els seus litigis judicials a canvi de tornar fons a l'Estat.