La companyia Gaselec Diversificación, encarregada de la distribució de la corrent elèctrica a Melilla, va decidir tallar el subministrament d'energia durant diverses hores en algunes dependències de la Ciutat Autònoma, davant l'impagament de les factures pendents. La companyia va informar que el deute que acumula Melilla és de gairebé dos milions d'euros, dels quals uns 600.000 es troben vençuts i impagats, això és, fora de termini per ser abonats.

Les dependències que es van veure afectades van ser el camp de golf, la residència d'esportistes, la Casa de la Joventut, diverses oficines de registres, així com les seus de diverses conselleries, entre elles la d'Economia.

La decisió de la companyia elèctrica es va produir després d'haver comunicat el deute vençut a la Conselleria de Foment i a la de Medi Ambient el passat 21 de gener, amb l'advertència que es procediria al tall en cas de persistir l'impagament. El tall en el subministrament va durar diverses hores, encara que el mateix va quedar restablert completament després que la Ciutat Autònoma es comprometés a efectuar els pagaments en terminis concrets.