29 de abril de 2013
29.04.2013

Rajoy assegura saber què fa, demana paciència i anuncia que no renovarà l'Executiu

29.04.2013 | 08:12

El president del Govern, Mariano Rajoy, va defensar ahir les previsions econòmiques aprovades divendres assegurant que l'Executiu "sap el què fa". També va demanar "una miqueta de paciència" per veure els efectes de les seves polítiques en assumptes com l'atur, i va descartar fer canvis en el seu gabinet.
Rajoy es va referir per primera vegada públicament a les noves previsions aprovades pel Consell de Ministres en la roda de premsa que va oferir amb el primer ministre irlandès i president de torn de la UE, Enda Kenny, després de la reunió que tots dos van mantenir a l'Alhambra de Granada.
Davant del fet que les previsions de divendres incloguin dades com la persistència de l'atur en taxes molt elevades, va subratllar que les perspectives aprovades són conservadores, tenen l'objectiu de ser creïbles i es treballarà per superar-les i que les coses vagin molt millor. "És millor dir la veritat i no fugir-ne que fer castells en l'aire. Donen credibilitat malgrat que poden frustrar els anhels de moltes persones, però el Govern sap el què fa", va remarcar, abans de recordar els grans desequilibris econòmics heretats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema