L'assassí de Marta del Castillo, Miguel Carcaño, va ratificar la seva nova versió del crim, en la qual assegura que va ser el seu germà Francisco Javier Delgado qui va matar la jove, fet pel qual el jutge ha decidit citar com a imputat aquest darrer, si bé la Fiscalia no dóna "cap credibilitat" al relat. Carcaño va declarar durant una hora i tres quarts davant del jutge d'instrucció 4 de Sevilla, Francisco de Asís Molina, a qui va confirmar l'acusació que el seu germà va matar Marta amb la culata de la seva pistola i que després entre tots dos la van enterrar en un solar de La Rinconada (Sevilla), en la que és la seva setena versió del crim ocorregut el 24 de gener de 2009.

Fonts presents en la declaració van informar als periodistes que Carcaño va ratificar "sense fissures" la seva nova versió del crim, "com si tingués el guió ben après", "sense apartar-se gens ni mica" ni afegir ni un sol detall nou a allò manifestat a la Policia a principis d'abril.

Segons el seu nou relat, a la tarda del 24 de gener de 2009 Carcaño va discutir amb el seu germà al pis que compartien, Marta es va interposar en la discussió i llavors Delgado la va colpejar al cap amb la culata de la pistola que tenia per a la seva feina de vigilant de seguretat. Entre tots dos van traslladar el cos en el cotxe de la dona de Delgado fins a un paratge de La Rinconada conegut com a Majaloba, on la van enterrar i l'endemà van tornar al lloc per cobrir-lo amb calç.

El jutge li va llegir la seva declaració policial, Carcaño la va ratificar punt per punt i a continuació el magistrat va preguntar per què no havia revelat aquest relat dels fets, a la qual cosa Carcaño va respondre que tenia por del seu germà, que té vint anys més que ell.

Les fonts van especificar que, tenint en compte aquesta declaració de Carcaño com a testimoni, el jutge citarà en els propers dies Delgado com a imputat, encara que la data exacta no ha estat fixada encara. En tot cas, la Fiscalia no dóna cap credibilitat a aquesta versió, que considera "inversemblant", van afegir les fonts, que van relatar que, davant diverses preguntes del jutge sobre el parador del cos, Carcaño va respondre amb "vaguetats".