La defensa d'Iñaki Urdangarin s'oposa a la petició del jutge del cas Nóos de les deu últimes declaracions de renda del duc de Palma perquè considera que correspon a una instrucció "prospectiva i indiscriminada" feta per "veure què surt", sense basar-se en indicis previs. L'advocat Mario Pascual Vives va interposar la setmana passada un recurs contra l'acte del jutge José Castro que sol·licitava les deu darreres declaracions de la renda dels ducs de Palma i va demanar que aquesta diligència quedi sense efecte fins que el magistrat decideixi sobre aquesta impugnació.

El sindicat Manos Limpias, acusació popular en la causa, va reclamar les declaracions de la renda d'Urdangarin i la infanta Cristina per comprovar si hi consten les firmes dels dos cònjuges i per tant existeix "un coneixement recíproc de les activitats econòmiques" per part de tots dos. L'advocat d'Urdangarin al·lega sobre això que els ducs de Palma fan tributacions separades perquè tenen règim matrimonial de separació de béns i cadascú "firma i efectua la seva pròpia declaració". En el cas d'Urdangarin, afegeix, les elaboraven els seus assessors Marco, Luis i Miguel Tejeiro, residents a Barcelona, mentre que l'assessor fiscal de la infanta té seu a Madrid.

Per altra banda, l'Audiència de Palma ha desestimat un recurs presentat per la defensa de l'expresident de les Balears Jaume Matas en el qual demanava la inhibició del jutge Castro de la instrucció del cas Nóos i ha confirmat que el magistrat és competent per instruir la causa de presumpta corrupció. Matas considera que els fets investigats no tenen res a veure amb el sobrecost en la construcció del Palma Arena, causa de la qual deriva el cas Nóos.