El Partit Popular ha negat aquest dimarts a primera hora del matí que s'haguessin pagat sobresous a l'actual president espanyol, Mariano Rajoy, mentre era ministre del govern de José María Aznar, i a altres càrrecs de l'executiu estatal i del partit entre el 1997 i el 1999. La direcció del carrer Génova de Madrid rebat, amb un comunicat, el que consta a la suposada comptabilitat original de l'extresorer del partit, Luis Bárcenas, publicada pel diari 'El Mundo'. El PP afirma que "desconeix" aquestes anotacions i "no reconeix" la documentació de Bárcenas com la seva comptabilitat. Alhora, assegura que la seva comptabilitat és "única" i que ha estat sotmesa a la fiscalització del Tribunal de Comptes.

"El PP nega el pagament a persones concretes de retribucions diferents de les incloses a les nòmines mensuals, amb les seves corresponents retencions fiscals i la Seguretat Social". Aquesta és una de les frases que consten al comunicat del Partit Popular amb què es respon a la informació publicada aquest mateix dimarts pel diari 'El Mundo'.

En aquesta línia, des del carrer Génova també s'assegura que la comptabilitat del partit s'ha fet "en els termes previstos per la legislació de partits polítics" i s'afegeix que "aquesta mateixa comptabilitat es troba a disposició de la justícia".