L'organitzador de la festa del Madrid Arena, en la qual van morir cinc joves -una d'elles de 17 anys-, va vendre entrades en col·legis a través de menors, que exercien com a relacions públiques, segons una de les assistents, que va revelar que un company va arribar a vendre 180 entrades en el seu centre escolar.

Durant més d'hora i mitja de declaració davant Eduardo López Palop, el jutge que investiga el cas Madrid Arena, Belén S., menor d'edat i que va resultar ferida en l'allau humana, va destapar que ella i la seva amiga Belén Langdon, morta en la tragèdia, van comprar l'entrada a un company del seu col·legi.

No només elles van pagar 20 euros per assistir a la festa de Halloween, organitzada per Miguel Ángel Flores, el propietari de l'empresa Diviertt, ja que, segons va explicar Abdón Núñez, l'advocat de la família de Langdon en finalitzar la declaració de la testimoni, aquesta va assegurar que "es van vendre entrades en molts col·legis".

"Tenim molt clar que les entrades es van vendre a menors per menors en els col·legis per relacions públiques també menors. L'assistència de menors estava absolutament controlada per qui va emetre les entrades", va deixar clar María José Siñériz, advocada de la família de Cristina Arce, una altra de les mortes en la festa.

I per aquesta raó, els advocats s'expliquen perquè no va haver-hi cap control en els accessos, ja que si haguessin demanat el DNI als assistents no haguessin pogut entrar molts joves, alguns dels quals ho van fer amb begudes alcohòliques a l'interior de les seves bosses, com va confessar Carmen R., la segona jove que va testificar.

Per a Núñez ahir va quedar clar que Diviertt va actuar de manera "absolutament calculada, premeditada i estudiada", en comptar amb menors com a relacions públiques per vendre en centres escolars a canvi d'invitacions per a la festa.

A més d'aquesta revelació, que l'acusació particular considera aclaridora i que confirma les seves sospites, els testimonis de les dues noies citades ahir van posar de manifest la falta d'auxili que van rebre els assistents que van resultar ferits. Una testimoni va relatar l'"angoixant" situació viscuda en el túnel, assegurant que en intentar aixecar-se van ser sepultades per set persones.