Homes armats fidels al règim sirià van matar set membres d'un comitè de reconciliació que realitza tasques de mediació entre diferents confessions religioses i grups polítics a la província central d'Homs, va informar l'Observatori Sirià de Drets Humans (OSDH). L'organització defensora de drets humans va explicar que el succés va tenir lloc dilluns al poble de Hayar al Abiad, de majoria alauita i considerat un bastió de les milícies progovernamentals. Entre les víctimes mortals hi ha dos exoficials de les forces de seguretat sirianes i l'imam d'una mesquita, tots ells turcomans del poble d'Al Zara.

En un altre ordre de coses, l'ONU va advertir que la crisi de refugiats de Síria és ja pitjor que la que va viure Rwanda a mitjans dels anys noranta, amb gairebé 1,8 milions de sirians que han hagut de refugiar-se als països veïns fugint de la violència.

"No havíem vist un èxode de refugiats a un ritme tan alarmant des del genocidi de Rwanda fa gairebé vint anys", va dir l'alt comissionat de l'ONU per als Refugiats (ACNUR), Antonio Guterres, en una videoconferència davant el Consell de Seguretat.