22 de juliol de 2013
22.07.2013
40 Años
40 Años

Evacuen 68 persones a Biescas

22.07.2013 | 07:35

Les fortes tempestes que queien ahir a la zona del Pirineu d'Osca van obligar a desallotjar un campament amb 68 persones a Oros Alto, dins el terme municipal de Biescas. Entre aquesta pràcticament setantena de persones, hi havia entre 35 i 40 nens.
Els desallotjats, els nens i els seus monitors, que es trobaven en tres llocs diferents fent excursions, van haver de ser traslladats a les escoles Oros Alto, on han passat aquesta nit, segons van informar fonts de la Guàrdia Civil d'Osca.
Protecció Civil i l'Ajuntament de Biescas van haver de proporcionar mantes i matalassos als afectats, segons van afegi les mateixes fonts.
La major part de la comunitat aragonesa, entre el que s'inclou el Pirineu d'Osca, es troba en alerta taronja, és a dir, que hi ha risc important, per tempestes i precipitacions.
L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) va ampliar ahir l'alerta a nivell taronja per tempestes en diverses zones de Saragossa, Osca i Terol.
En la seva previsió destacava que a la província de Saragossa, a les Cinco Villas i la Ibèrica saragossana es podien registrar tempestes, que molt probablement portarien calamarsa superior a dos centímetres.
El mateix avís de possible pedregada també es podia trobar al Pirineu d'Osca, d'on van ser desallotjats els nens.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema