Els arquitectes inicials de l'edifici Intempo de Benidorm, que serà la torre residencial més alta d'Europa, han assegurat que han abandonat l'obra quan aquesta estava certificada a més del 80% per "la pèrdua de la confiança" amb el promotor.

Segons van emetre en un comunicat els despatxos Olcina i Raduan Arquitectos i Pérez Guerres Arquitects Asociados, el "motiu últim" de la seva "renúncia a la direcció de l'obra" va ser "la pèrdua de la confiança que sempre ha d'existir en la relació que s'estableix entre qualsevol professional i la persona que el contracta, en aquest cas en la relació promotor-arquitecte".

Segons la notificació del Col·legi d'Arquitectes d'Alacant remesa a l'Ajuntament de Benidorm, tots dos despatxos d'arquitectes -redactors del projecte inicial i directors de l'obra des del seu inici- van renunciar a l'obra al mes de maig, quan l'obra estava certificada en un 83%.

En aquest mateix comunicat, l'escola va notificar a l'Ajuntament el nomenament de Pablo Moreno Arquitectos Asociados com a directors de l'obra fins a concloure el 17% de construcció restant.

Els ja exarquitectes del projecte de Intempo van explicar que "desgraciadament les circumstàncies econòmiques van imposar un canvi en la gestió promocional de l'obra".