22 de juliol de 2013
22.07.2013

La torre residencial més alta d'Europa es queda sense els pares

Els arquitectes van abandonar l'obra de Benidorm per la "pèrdua de confiança" amb el promotor

22.07.2013 | 07:35
L´edifici Intempo, a Benidorm, llueix els seus 180 metres d´altura.

Els arquitectes inicials de l'edifici Intempo de Benidorm, que serà la torre residencial més alta d'Europa, han assegurat que han abandonat l'obra quan aquesta estava certificada a més del 80% per "la pèrdua de la confiança" amb el promotor.
Segons van emetre en un comunicat els despatxos Olcina i Raduan Arquitectos i Pérez Guerres Arquitects Asociados, el "motiu últim" de la seva "renúncia a la direcció de l'obra" va ser "la pèrdua de la confiança que sempre ha d'existir en la relació que s'estableix entre qualsevol professional i la persona que el contracta, en aquest cas en la relació promotor-arquitecte".
Segons la notificació del Col·legi d'Arquitectes d'Alacant remesa a l'Ajuntament de Benidorm, tots dos despatxos d'arquitectes -redactors del projecte inicial i directors de l'obra des del seu inici- van renunciar a l'obra al mes de maig, quan l'obra estava certificada en un 83%.
En aquest mateix comunicat, l'escola va notificar a l'Ajuntament el nomenament de Pablo Moreno Arquitectos Asociados com a directors de l'obra fins a concloure el 17% de construcció restant.
Els ja exarquitectes del projecte de Intempo van explicar que "desgraciadament les circumstàncies econòmiques van imposar un canvi en la gestió promocional de l'obra".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema