Almenys 66 persones van morir i unes 700 van resultar ferides en disturbis entre partidaris del deposat president Mohammad Mursi i la policia al districte cairota de Ciutat Naser, van informar els Germans Musulmans. La Germandat, que va citar fonts de l'hospital de campanya de la plaça de Rabea al Adauiya, va assenyalar que la majoria de les víctimes en els enfrontaments de la matinada presentava trets de bala al cap, el coll i el pit.

L'hospital de Rabea al Adauiya, on els seguidors de Mursi estan acampats, va tancar les seves portes perquè no pot atendre més víctimes per estar desbordat. Un portaveu del grup de joves dels Germans Musulmans va explicar que en aquest centre sanitari hi ha un gran nombre de cadàvers i ferits, i falten medecines i metges especialistes. Segons aquesta font, els enfrontaments van acabar al matí, encara que es van mantenir forces de seguretat desplegades.

Una font dels serveis de seguretat va explicar que els disturbis van començar quan els partidaris del deposat president van intentar bloquejar el pont 6 d'Octubre, un dels principals de la ciutat. Els efectius de l'ordre van advertir als manifestants que no ho fessin, però aquests van insistir i es van iniciar els xocs.

No obstant això, els Germans Musulmans van assegurar que van ser els agents els qui van atacar primer els manifestants amb armes de foc, amb l'excusa que els participants en la protesta volien tallar el pont 6 d'Octubre.

En aquest sentit, el fiscal general egipci, Hisham Barakat, va ordenar la formació d'un equip per investigar els disturbis, ja que el Govern només va confirmar 38 morts perquè només ha comptat les víctimes dels hospitals que controla. L'equip d'investigadors de la fiscalia de l'est del Caire estarà encapçalat per l'advocat de l'Estat Mustafa Jater.

Finalment, les autoritats es preparen per desmantellar "molt aviat" les acampades de seguidors de Mursi al Caire, va afirmar el ministre d'Interior, Mohammad Ibrahim. "Estem treballant per acabar amb les dues protestes. Ens estem coordinant per elegir el moment i la manera adequada de fer-ho", va dir.