Agents de Scotland Yard han identificat tres sospitosos del segrest de Madeleine McCann al maig de 2007 a través de les dades dels seus telèfons mòbils, segons avançava Daily Mail. Aquestes dades apunten a una banda de lladres que estava operant a prop del lloc a l'hora de la desaparició de la nena i que van tenir un nombre de trucades "inusualment alt" hores després que la família McCann denunciés la desaparició de Maddie.

La policia sospita que els lladres ja havien dut a terme una batuda al complex turístic de Praia da Luz (Portugal), on van espantar un nen. No obstant això, els pares del menor van arribar a temps i els intrusos van aconseguir fugir. Els agents portuguesos no van donar importància a aquest incident, segons la policia britànica, que qualifica aquesta actuació "com una vergonya".

Els investigadors consideren que els lladres haurien pogut entrar en pànic en veure que Madeleine McCann es despertava i haurien decidit segrestar-la. La policia ha examinat les dades de milers de telèfons mòbils que es creu que pertanyen a persones que es trobaven a Praia da Luz, a l'època de la desaparició de Madeleine.