Catalunya ha pessigat part del segon i tercer premi del sorteig de Reis d'aquest any, el 69362 i el 08347, respectivament; però ni un euro del primer, el 76254, que ha caigut íntegrament a la localitat gallega de Monforte de Lemos (Lugo). A més, un dels afortunats s'haurà endut el premi especial de 40 milions d'euros, la principal novetat de la rifa d'enguany.

La sort ha tornat a visitar l'administració número 1 de Puigcerdà el dia de Reis. Si l'any 2005 va repartir una sèrie del 63692, el tercer premi, aquest any la fortuna ha somrigut als compradors del 69362 que ha deixat 750.000 euros al municipi corresponent al segon premi del sorteig de reis. Es dona la casualitat que tots dos premis comencen i acaben igual. Segons ha explicat Lluís Gil, propietari de l'administració, la sèrie ha estat venuda per finestreta i molt probablement entre veïns del municipi perquè es va vendre els dies 24 de desembre i 5 de gener quan "no hi ha gaires turistes a la ciutat". Sigui com sigui cap dels afortunats s'ha acostat a l'administració per celebrar el premi.

El segon premi també s'ha venut parcialment a Lleida, Gavà i Viladecans. Està valorat amb 750.000 euros cada sèrie, és a dir, 75.000 euros cada dècim afortunat.

El primer premi cau íntegrament a Galícia

El primer premi del Sorteig de Reis ha estat per al 76254 i s'ha venut íntegrament a Monforte de Lemos, a Lugo. El primer premi està valorat amb dos milions per cada sèrie, el que representa 200.000 euros cada dècim. Com a novetat d'aquest any, un dels afortunats s'ha endut el premi especial de 40 milions d'euros.

El tercer premi s'ha venut parcialment a Barcelona

El tercer premi del Sorteig de Reis ha estat per al 08347 i ha caigut parcialment a Barcelona, concretament a l'Administració Valdés, a les Rambles de la ciutat. Altres localitats de l'Estat afortunades han estat Jaén, Calahorra, Fuenlabrada, Madrid i Tudela.