23 de gener de 2014
23.01.2014

Brussel·les inspeccionarà les retallades que Espanya vol aplicar a les beques Erasmus

23.01.2014 | 00:00

La Comissió Europea (CE) té previst "inspeccionar" les retallades que el Govern espanyol preveu aplicar al programa Erasmus, segons va informar l'Executiu comunitari en una resposta parlamentària a eurodiputats socialistes. En la seva resposta, l'Executiu comunitari destaca la importància de mantenir els nivells de finançament dels darrers anys i confirma que des de la UE es verificarà el cofinançament nacional i regional al programa.
A més, la CE reafirma que els anys vinents la UE preveu un augment del 40% dels fons per al programa Erasmus i indica que la participació en el programa de mobilitat dels joves espanyols depèn únicament del cofinançament nacional i regional.
La Comissió recorda la dotació del nou Erasmus Plus per a Espanya el 2014 (53,4 milions d'euros) -un augment d'un 4,3% respecte l'exercici anterior- i assegura que l'ajuda seguirà augmentant en els anys vinents, amb l'objectiu que el 2020 el pressupost sigui un 60% superior a la despesa de 2013. Brussel·les va advertir de la importància de la col·laboració estatal per mantenir la qualitat d'aquest programa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema