Els manifestants opositors ucraïnesos van desbloquejar la seu del Ministeri de Justícia a Kíev, que havia estat assaltada pels membres del grup Causa Comuna de matinada. Representants del partit nacionalista Svoboda (Llibertat) es van presentar al lloc en companyia d'un funcionari del Ministeri per anunciar que l'immoble quedava desbloquejat. Prèviament, el diputat Stepán Kubiv, del principal partit opositor, Batkivschina (Pàtria), i que és un dels líders de la Caserna de Resistència Nacional, va titllar la presa de l'edifici de "provocació".

La ministra de Justícia, Yelena Lukash, havia amenaçat de dirigir-se al Parlament perquè declarés l'estat d'excepció si els activistes no desallotjaven immediatament l'edifici. Abans, un membre de Causa Justa va assegurar que la seva organització tenia intenció de bloquejar els accessos a l'edifici, a l'entrada del qual es van reunir diversos centenars de manifestants amb cascos.

Paral·lelament, el president d'Ucraïna, Víktor Ianukóvitx, va tornar a reunir-se amb els tres líders de l'oposició parlamentària per buscar una solució negociada a l'actual crisi al país. Ianukóvitx va tornar a la taula de negociació amb els caps de l'oposició malgrat que Arseni Yatseniuk, número u del partit Batkivshina, i Vitali Klitschkó, líder del partit UDAR, van rebutjar dissabte els càrrecs de primer i viceprimer ministre, respectivament, que els va oferir.

L'encontre es va produir la vigília de la sessió extraordinària de la Rada Suprema (Parlament), en la qual l'oposició espera la dimissió en ple del Govern del primer ministre Nikolái Azárov.

Per altra banda, l'Associació d'Organitzacions i Comunitats Jueves d'Ucraïna (Vaad, en ucraïnès) va denunciar que s'han registrat atacs contra jueus durant els disturbis antigovernamentals a Kíev. "El Vaad d'Ucraïna manifesta la seva inquietud pels casos de violència antisemita ocorreguts el gener a Kíev", on des de fa més de dos mesos tenen lloc protestes dels europeistes que van desembocar en violents enfrontaments el 19 de gener.