El Príncep d'Astúries i Girona va passar el matí del dia del seu aniversari "molt ben acompanyat", segons va dir ell mateix, al costat dels cavallers legionaris de la Brigada Paracaigudista Almogàvers VI (Bripac), la base dels quals a Paracuellos del Jarama va visitar per primera vegada. Ahir mateix també es coneixia que la Casa del Rei assegura davant els insistents rumors de crisi entre els Prínceps, que la parella únicament té "alts i baixos"

Encara que no hi va haver pastís, Felip de Borbó sí va ser felicitat en el dia del seu aniversari, primer pels periodistes mentre es retratava amb els seus amfitrions en finalitzar la visita. Després, durant un vi d'honor, pel general responsable de la brigada, Juan Cifuentes Álvarez, que en nom de la unitat li vanregalar una equipació esportiva de paracaigudistes, negra i amb els emblemes i el nom brodats, i un quadre amb imatges de les seves visites a unitats de l'Exèrcit de Terra.

Amb bon humor, l'Hereu de la Corona va respondre a una periodista que li va preguntar si algun dia se'l veuria saltar en paracaigudes convidant "tots" els informadors presents a acompanyar-lo en l'experiència. De fet, el coronel Alejandro Escámez, segon cap de la BRIPAC, va dir que el Príncep "està disposat a saltar, primer en tàndem, i després sol; la seva Altesa sempre es presta a qualsevol activitat que se li proposi".

Aquest comandament va agrair que hagués elegit el dia del seu 46 aniversari per conèixer de prop el funcionament de la brigada, i coincidint amb el 60 aniversari del primer salt en paracaigudes d'unitats de l'Exèrcit de Terra, el 23 de febrer de 1954, en els orígens de la unitat. El Príncep va celebrar "en privat", segons fonts de Zarzuela, el seu aniversari.