L'advocada de l'acusació popular Manos Limpias, Virginia López Negrete, ha afirmat que la situació de la infanta Cristina en el cas Nóos "és pitjor que aquest matí" després d'una declaració en la qual, segons la seva opinió, s'ha escudat en "l'amor" al seu marit per explicar la seva participació amb ell en l'empresa familiar Aizoon.

La lletrada ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació al terme de la compareixença de la infanta, en què la infanta Cristina s'ha negat a contestar a les acusacions populars que representen a "milions de persones", la qual cosa ha titllat d'"un absolut menyspreu i menyspreu a la societat espanyola".

Per a l'advocada, durant les més de sis hores d'interrogatori la infanta "no ha concretat absolutament res ni ha donat cap tipus d'explicació" de per què va participar a la societat Aizoon amb el seu marit.

"La infanta ha negat absolutament tot, ha confiat en la teoria de l'amor: confiava tan plenament en el seu marit que era capaç de signar qualsevol cosa que se li presentava fins i tot sense llegir-lo", ha opinat.