Un nen de dotze anys va morir ahir a Cleveland, a l'estat nord-americà d'Ohio, després de ser disparat per un policia que va confondre la pistola de joguina que portava el menor per una de veritat, segons van confirmar ahir les autoritats locals.

El succés es va produir dissabte passat a Cleveland quan dos agents van acudir a un parc de la ciutat per una trucada que alertava que una persona estava esgrimint un arma de foc. D'acord amb un comunicat que van emetre des del Departament de Policia de Cleveland.

"El jove tenia l'arma a la seva cintura. Va treure la pistola. Un dels agents va disparar dues vegades, i va impactar el jove", va dir l'inspector adjunt Ed Tomba, a la cadena local WOIO.

Més tard, els agents van recuperar l'arma i van comprovar que es tractava d'un rèplica d'aire comprimit d'una pistola semiautomàtica. L'inspector adjunt, Ed Tomba, va qualificar el fet succeït com a "molt tràgic".

El nen va morir ahir a causa de les ferides de bala rebudes al pit després de passar un dia a l'hospital. Tots dos agents es troben de baixa administrativa i la mare del jove, Samaria Rice, ha contractat un advocat després de denunciar l'ocorregut.

El Departament de Policia de Cleveland ha obert una recerca.