L'advocat Francisco Javier Osés, que defensa el rector d'Épila, Miguel Ángel Barco, va assegurar ahir que és "mentida tot el que han dit" sobre el presumpte assetjament per part del sacerdot al diaca amb el qual compartia habitatge en aquesta localitat saragossana.

"És fals. No ha assetjat a aquest senyor, ni res", va dir l'advocat després de ser preguntat per la versió del rector després que els mitjans de comunicació publiquessin que el diaca l'havia acusat d'assetjament i que vinculessin aquest assumpte amb el pagament de "60.000 euros nets" per part de qui va ser arquebisbe de Saragossa, Manuel Ureña, a aquest últim. L'advocat va recordar que el rector va interposar una denúncia per calúmnies davant la Guàrdia Civil contra el diaca que l'acusa d'assetjament.

De moment, no té pensat acudir als jutjats, sinó esperar que aquesta denúncia segueixi el seu curs, va explicar. Per la seva banda, l'arquebisbat va anunciar ahir en una nota de premsa que investigaran aquest presumpte assetjament entre el rector i el diaca que van publicar els mitjans de comunicació, sense deixar clar qui és que va assetjar qui.