Un home acusat d'abusos sexuals continuats a la seva filla biològica, menor d'edat, i a les tres filles de la seva exparella sentimental i també mare de la primera, ingressarà a la presó provisional, segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia de Galícia. Fonts pròximes al cas van assenyalar que la dona va conèixer aquests fets quan va trencar llaços amb l'arrestat i l'avui acusat va deixar la residència familiar de Negreira (La Corunya).

Les suposades violacions s'haurien produït des d'edats molt primerenques, compreses entre els onze i els tretze anys, i la pròpia mare va cursar una denúncia, arran de la qual les víctimes van declarar davant la Guàrdia Civil i el jutge. El presumpte autor d'aquests abusos va declarar ahir davant del jutge a Negreira i es va decretar per a ell presó preventiva, comunicada i sense fiança.

L'advocat Darío López, del bufet que representa P.R., de 46 anys, va comentar a la sortida del jutjat, que la interlocutòria es pot recórrer i, en els tres dies de termini que existeixen, es donarà aquest pas. "Que no li quedi cap dubte a ningú que ho farem perquè aquest home és innocent", va dir l'advocat.